Луната е в знак Риби от 07:40ч до 10:57ч на 15 май Повишава

...
Луната е в знак Риби от 07:40ч до 10:57ч на 15 май
Повишава
Коментари Харесай

Критичен и противоречив ден

Луната е в знак Риби от 07:40ч до 10:57ч на 15 май

Повишава се романтичната настройка, мечтателността, интуицията. През това време хората са склонни да гледат на света повече през розови очила. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Нараства и непотребната сензитивност и прочувственост у хората, затова и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно. Човек в този интервал се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас. 

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

Лунен календар: 23 лунен ден от 03:16ч на 13 май до 03:42ч на 14 май

Това е един от критичните лунни дни. Противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, само че потока на тази сила е извънредно неустойчив. Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза. Нови каузи  не започвайте, но затова пък денят е подходящ за довеждане докрай на всичко стартирано. Активността би трябвало да засяга само външният живот, а вътрешно е по-добре да се резервира успокоение. Всеки би трябвало да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо много навътре. 

Денят е изпълнен както с интензивност, по този начин и с експанзия. Буквално от нищото изникват спорове, доста хора са склонни към хулигански прояви, защото попадат във властта на „ вътрешните си демони ”, по тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, нощни заведения, игрища, манифестации и други, защото държанието на хората ще бъде непредсказуемо. 

Добре е да разчистите задълженията си. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови. 

Полезно е гладуването и процедурите по изчистване на организма или вегетарианска диета. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна, така като те покачват още повече агресивността. Подходящи са млечните артикули.

Ден за разрушение на остарялото и освобождение от всичко излишно. За предпочитане е по-малко да се поддържа връзка. Подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите гении и качества.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в тях. В персоналните връзки е допустимо да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, може да бъдете разбрани неправилно. Сексът сега е противопоказен, защото в този ден подкопава здравето. Преобразувайте половата сила в креативна. 

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР